Omslagmappen

Omslagmappen

Kunststofdeal is de producent van presentatiemappen en schrijfmappen. Deze mappen zijn in vele uitvoeringen en formaten leverbaar. Heeft u een specifieke wens die niet wordt aangeboden in de webshop? Neem contact op met ons, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
  1. Presentatiemappen
    € 0,00 € 0,00
  2. Schrijfmappen
    € 0,00 € 0,00

Schrijfmappen

Schrijfmappen zijn compacte mappen met een klem aan de binnenkant. Hierdoor kun je eenvoudig documenten klemmen in de map, zodat deze niet wegwaaien. Vervolgens kunt u eenvoudig, snel en zelfs zonder ondergrond alle benodigde informatie makkelijk opschrijven. Leverbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren.

Presentatiemappen

De presentatiemappen worden vaak gebruikt om offertes te presenteren of andere documenten op te bergen. Leverbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren.

Presentatiemappen en schrijfmappen bedrukken

Bedruk uw presentatiemap of schrijfmap in uw huisstijl, dan weet u zeker dat buitenkant ook professioneel aansluit op de inhoud van de map.
Kunststofdeal produceert de schrijfmapmap die u zoekt, in verschillende kleuren en van topkwaliteit. Bij Kunststofdeal koopt u mooie bedrukte ordners van de goede kwaliteit die u van ons verwacht!
Behalve een presentatiemap of klemmap bedrukken wij ook uw ringmappen, multimappen, multomappen, insteekhoezen en U-etuis.