Badges

Badges

Kunststofdeal is de fabrikant van pin/clip badges, badges met halskoord, naambadges met speldje en spuitgiet naambadges.
Alle transparante badges met sleuf zijn uit voorraad leverbaar.
Voor de mooiste en voordeligste badges moet u bij Kunststofdeal zijn!

Al uw badges vandaag, op een werkdag, voor 17.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden en in de regel binnen 24 uur geleverd

U bestelt direct online bij de fabrikant, al onze badges hebben wij op voorraad en kunnen wij dezelfde dag versturen.

Product verscheidenheid

Of het nu naambadges, congres-ID-badges, transparante ID-badges zonder bevestiging of naambadges zonder bevestiging zijn. Kunststofdeal heeft een groot assortiment, alles wat uw hartje begeert!

Kunststofdeal uw fabrikant en leverancier

Door de permanent lage prijzen profiteren de klanten van Kunststofdeal van een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Onze uitstekende prijs-prestatieverhouding samen met onze snelle levertijden maken ons uw betrouwbare partner!

Geniet van uw succesvol bedrijf via onze naambadges!

Het leggen van contacten en het bouwen van bruggen tussen u en vreemden gaat eenvoudig met behulp van naambadges. Dit is van het grootste belang voor het hebben van een succesvol bedrijf. Daarom zijn de plastic naambadges een integraal onderdeel in de zakenwereld voor een professionele uitstraling.
Naambadge houders geven u een professionele uitstraling in elke situatie!

Productomschrijving van al onze badges:

ID-badgehouders als slimme metgezel

ID-kaarten zijn tegenwoordig een standaardmedium op beurzen, evenementen, seminars en congressen.
Met de geavanceerde ID-badge houders van Kunststofdeal beschermt u niet alleen uw ID-kaart tegen vuil of schade, maar ze vertegenwoordigen ook professionaliteit. Dit maakt onze badges een nuttig instrument. Door ons uitgebreide assortiment vindt u voor elk doel een geschikte ID-badgehouder.

Pin/Clip badges

Naambadges met pin en clip zijn een onmisbaar onderdeel geworden in de zakenwereld. Als klassieke metgezel openen naambadge houders discreet en professioneel de deuren naar uw zakelijk succes! Via professionele naambadges kom je sneller in contact met zakelijke partners en collega's. Dit is essentieel voor een succesvolle uitwisseling.

Naambadges met speldje

Naambadge houders met speld zijn uw trouwe metgezel op evenementen, beurzen en seminars. Hiermee kunnen u en uw klanten meteen de juiste contactpersoon vinden!

Badgehouder met clip

Wilt u uw kleding niet beschadigen wanneer u naambadges en ID-badges draagt? Dan zijn de naambadges met clip precies goed voor u. Dankzij het eenvoudige clipmechanisme kun je je naam of ID zichtbaar meenemen terwijl je je kleding draagt.

Zelflaminerende badges

Bescherm uw ID en naambadges optimaal tegen regen en vuil met de zelflaminerende badges. De gelamineerde ID-kaarthouders besparen u veel geld op een laminator.

Badges met halskoord

Badgehouders zijn niet alleen een praktische metgezel op beurzen, congressen en evenementen, maar ze zien er ook geweldig uit! Het nekkoord garandeert een flexibel gebruik en comfortabele pasvorm.

Magnetische badges

De sterke magneet van onze naambadges beschermt uw kleding niet alleen tegen beschadiging door het naamplaatje, maar voorkomt ook dat het naambadge wegglijdt. Dit betekent dat u meer tijd heeft om u te concentreren op gesprekken, contacten en uzelf altijd van uw beste kant laat zien.

Badges met gekleurde rand

Heeft uw bedrijf meerdere afdelingen waarvan u de werknemers gemakkelijk wil onderscheiden en herkennen? Dat is geen probleem met de badgehouders met een gekleurde rand. Door elke afdeling een aparte kleur te geven, brengt u niet alleen kleur aan in de omgeving, maar ook een systeem in uw bedrijf.

Spuitgegoten ID-badgehouders

Met een beschadigde bankpas of creditcard komt u niet ver. Gelukkig gebeurt dit niet met de spuitgiet badges!
Krassen in waardevolle, gevoelige kaarten komt veel minder vaak voor bij gebruik van Kunststofdeal’s spuitgegoten ID badges en naambadge houders!

Badges met (euro-)sleuf

Geeft u de voorkeur aan bretelsclips voor het eerstvolgende seminar, maar heeft u daarna magneten nodig voor het evenement daarop? Geen probleem! Met de badges zonder bevestiging zijn alle bevestigingsmogelijkheden nog geopend! Varieer zo vaak als je nodig hebt en wilt.

Cliptang/sleuftang

Met deze cliptang kunt u eenvoudig een sleufgat in uw toegangskaart of entree pas maken. Zo kunt dankzij het sleufgat uw waardevolle papieren in een badge combineren met een badgeclip, jojo of lanyard. Deze cliptang is met of zonder aanleg verkrijgbaar.

Sorteerbord voor badges

Reis je vaak en wil je graag je naam en ID-badges netjes, veilig en binnen handbereik bij je hebben?
Gebruik de sorteerbord voor badges van Kunststofdeal! U kunt denken aan de 'uitdeel tableau voor badges', 'uitdeel tableau voor badges soft', 'uitdeel koffer voor badges', 'badgekoffer voor dikke badges' en de 'uitdeel bak voor badges.

Losse clips

Heeft u nog steeds de juiste bevestiging voor u naambadge houder nodig?
Of u nu de clip met crocodillebek, losse bretelclips, de magneet of klemmer wil - Kunststofdeal heeft alles wat je nodig hebt!

Naamkaartjes voor badges

Voor al onze naambadges (evenals groepsscheiders en naambadge houders)!
Met onze A4-vellen kunt u uw naam of bedrijfslogo snel en gemakkelijk op papier afdrukken en tegelijkertijd veel tijd besparen.

Conferentie naambordjes

Ga voor een professionele uitstraling in je kantoor of tijdens een vergadering en gebruik de conferentie naambordjes van Kunststofdeal. Kunststofdeal biedt eenvoudige, strakke naamborden aan. Hierbij wordt uw naam in simpele elegantie aan iedereen getoond.

Zelflaminerende hoesjes

Wilt u een kaart lamineren zonder een dure laminator? Kunststofdeal maakt dit mogelijk!
Met Kunststofdeal's zelflaminerende hoesjes, is dit geen probleem meer. Stop je naambadge, ID kaart of ieder ander willekeurig document in de lamineersheet, druk de lamineersheet stevig dicht en u heeft snel een representatieve badge of naambadge.

Koord voor badges

Met de 'koord voor badges' van Kunststofdeal is een badge dragen kinderspel!