Reiswereld

PP busborden, informatieborden, 4 vaks display, schrijfmappen, bagage labels en ticket omslagmapjes

Ook voor de reiswereld hebben wij speciaal diverse producten ontwikkeld die praktisch en bruikbaar zijn. Zoals PP busborden, informatieborden, displays 4 vaks, informatie ringmappen, schrijfmappen, bagage labels, ticket omslag mapjes, reisbescheidenmapjes, paspoort omslagen, ticketmapjes, baliemappen, hostessmappen om uw klanten te informeren over bijvoorbeeld busreizen, vliegvelden of hotels.
 1. Bagage labels
  € 0,00 € 0,00
 2. Ticket omslagmapjes
  € 0,00 € 0,00
 3. Paspoort omslagen
  € 0,00 € 0,00
 4. PVC omslagen
  € 0,00 € 0,00
 5. Schrijfmappen
  € 0,00 € 0,00
 6. Informatie ringmappen
  € 0,00 € 0,00
 7. Informatieborden
  € 0,00 € 0,00
 8. PP busborden
  € 0,00 € 0,00

Artikel omschrijving:

PP busborden

Met de PP busborden van Kunststofdeal zorgt u ervoor dat uw reizigers/passagiers herkennen in welke bus zij mogen instappen voor hun vakantie, tour of evenement.

Informatieborden

De informatieborden zijn voorzien van 4 vakken om bijvoorbeeld uw dag aanbieding in op te bergen en aan iedereen te laten zien.
Laat uw informatiebord nog meer opvallen door deze te bedrukken in uw logo!

Informatie ringmappen

Deze informatie ringmap is ideaal om op een resort alle relevante documenten in te doen om uw reizigers in te lichten over reis- en vluchtgegevens en/of evenementen.

Schrijfmappen

De reisleiding is vaak op pad met zijn toeristen. Een schrijfmap ondersteunt de reisleiding door de mogelijkheid om snel relevante informatie op te schrijven zonder dat er expliciet een ondergrond nodig is.

Bagage labels

Geef uw klant de handige bagage label als cadeau! Zo maakt de klant indirect reclame over de hele wereld voor uw bedrijf!

PVC omslagen

Bescherm uw boeken zoals schoolboeken, zwangerschapsboeken en passen zoals creditcards, bankpassen, ID-kaart, rijbewijs en tickets met de PVC omslagen van Kunststofdeal. Eenvoudig in de PVC omslag te steken!

Paspoort omslagen

Verfraai en bescherm uw paspoort tegelijkertijd met de paspoort omslag van Kunststofdeal. De paspoort etui is leverbaar in transparant of kleur en met of zonder opdruk.

Ticket omslag mapjes

Ticket omslag mapjes, handig om uw tickets voor bijvoorbeeld een vakantiereis of theaterinstelling in te bewaren.