Zelfklevende producten

Op deze pagina, van zelfklevende producten, ziet u onze vier subcategorieën: de zelfklevende pochetten, zelfklevende driehoeken, accessoires en klittenband producten.
Onder deze subcategorieën zijn nog een aantal andere interessante zelfklevende artikelen leverbaar zoals: zelfklevend klittenband in verschillende vormen en formaten, zelfklevende filestrips, rondjes, penhouders en rugvensters.

Zelfklevende pochettes

In deze categorie kunt u artikelen kopen zoals: zelfklevende pochettes vervaardigd van PVC of PP materiaal, visitekaarthoesjes en artikelen zoals USB's, CD's en floppy's op te bergen in zelfklevende etuis.

Zelfklevende driehoeken

Mist u transparante hoeken in uw onderlegger, ordner en/of ringband? Ga voor de zelfklevende hoeken van Kunststofdeal en creëer transparante hoeken in uw opbergmap.

Zelfklevende accessoires

In de categorie vindt u producten zoals zelfklevende middelen voor snelhechters, zelfklevende penhouders, zelfklevende CD rondjes of centers en zelfklevende transparante filestrip.

Klittenband producten

Klittenband is leverbaar in verschillende vormen, zoals strips, op een lange rol, in een ovale vorm of in cirkels.


Klittenband - hoek en lussen

Plastikor vervaardigt klittenband in hoeken en lussen in verschillende uitvoering. Zo verschillen de vormen in: rondjes, ellipsen en strips. Daarnaast zijn onze hoeken en lussen leverbaar in de kleuren zwart en wit. Dankzij de zelfklevende laag, is het klittenband eenvoudig te gebruiken.