Nieuws

 1. Badges

  Ben je op zoek naar naambadges? Bij Kunststofdeal.be hebben we een breed assortiment transparante naambadges voor diverse gelegenheden.

  Of je nu een groot aantal badges nodig hebt voor een congres of juist een kleinere hoeveelheid voor een beursteam, wij hebben de juiste oplossing voor je. Heb je advies nodig over onze producten of hulp bij het plaatsen van een bestelling? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

  Ontdek ons gevarieerde aanbod aan badges.

  Bij Kunststofdeal.be kun je naambadges kopen die aan al jouw wensen voldoen. Naast de reguliere badges met speld of clip bieden wij ook diverse andere opties, waaronder:
  Badges met bretelclip
  Badges met koord
  Magnetische badge
  Lees meer »
 2. Badge uitdeelplateau Plastikor met 15 sleuven

  Bij kunststofdeal.be bieden we een hoogwaardig product aan: het stevige zwart PVC schuim plateau van 8 mm dik. Dit plateau is speciaal ontworpen met 15 sleuven van 5 mm diep en 2,5 mm breed. Het is ideaal voor het georganiseerd opbergen van badges in twee verschillende formaten: 60 badges van 95x60 mm of 75 badges van 75x40 mm.
  Ons badgeplateau heeft de afmetingen 290 x 390 x 8 mm en is zorgvuldig vervaardigd om duurzaamheid en functionaliteit te garanderen. Met dit product kunt u uw badges gemakkelijk sorteren en presenteren, waardoor uw werkomgeving netjes en georganiseerd blijft.

  Profiteer van de hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit van ons PVC schuim plateau voor uw badgeopslagbehoeften. Bezoek kunststofdeal.be vandaag nog om uw bestelling te plaatsen en uw werkomgeving efficiënter te maken.

  Lees meer »
 3. PP ringbanden

  PP ringbanden nodig? Plastikor produceert Uw bedrukte en onbedrukte PP ringbanden geheel naar Uw wens

  Bijvoorbeeld:

  A4 PP ringbanden
  A5 PP ringbanden

  Plastikor is producent en daardoor kunnen wij elk formaat naar wens produceren. Dik, dun, blauw, groen, oranje, wit, zwart of rood. met een 1,2,3 of full colour bedrukking.
  Plastikor kan het allemaal voor u produceren in onze fabriek in De Lutte.

  Lees meer »