PVC omslagen

PVC omslagen/omslagetuis/boekenkaften/covers

Verfraai uw boekje en houd deze langer netjes met de PVC omslagen van Kunststofdeal. De omslagetui heeft aan de binnenzijde 2 transparante insteken, zodat u uw boek netjes in het hoesje kan steken.
De omslag is ook met een gepersonaliseerde opdruk leverbaar. Dit maakt het een leuke weggever cadeau aan uw klanten.

De PVC omslagen zijn ook toepasbaar om uw bankpas, creditcard, rijbewijs of ID-kaart in te bewaren. Of u kunt de ticket-etui gebruiken om uw tickets op te bergen. Daarnaast kunt u de omslagetui gebruiken om uw paspoort te beschermen tijdens het reizen. Of kunt u uw zwangerschapsboekje verfraaien en tevens beschermen tegen externe omstandigheden. Of wat dacht u van schoolboeken beschermen met een omslag etui. Boekenkaften is vanaf nu verleden tijd!
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 0,00 € 0,00
Prijs per 100 stuks

Bescherm (school)boeken met PVC omslagen - nooit meer boeken kaften

PVC omslagen zijn enorm handig voor het beschermen van boeken, lidmaatschappasjes, tickets en uw (credit)cards.
Kunt u zich nog de tijd herinneren aan het einde van de zomervakantie dat u als scholier zijnde alle boeken moest kaften. Wij vonden het persoonlijk een rot klusje. Daarom kwamen we met het idee een omslagetuis ook wel genoemd omslaghoes, kaftje, cover voor schoolboeken. Omslagen beschermen uw boeken, zijn eenvoudig om een boek te plaatsen en scheuren veel minder snel dan kaftpapier. Tot slot kunt u de omslagen laten bedrukken met een persoonlijke print/foto! Geef de maten van uw boeken door en wij zorgen voor passende omslagen.