Pasfoto hoes

Kies uit onze uitgebreide collectie pasfoto hoesjes in 17 kleuren, met opties voor zowel onbedrukte als bedrukte exemplaren. Bescherm de pasfoto's van uw klanten in stijl met een full colour opdruk van uw logo en adres, waardoor ze uw diensten moeiteloos opnieuw zullen ontdekken. Maak een blijvende indruk en bied praktische bescherming in één met onze veelzijdige pasfoto hoesjes.
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 5 werkdagen
€ 0,00 € 0,00
Prijs per stuk
Kaartformaat: 40 x 50 mm
Plano formaat: 65 x 105 mm
Materiaal (dikte): gekleurd PVC (0,35 mm), transparant (0,15 mm)


Zorg voor een blijvende indruk met gepersonaliseerde pasfoto accessoires! Ontdek de perfecte manier om uw klanten te verrassen en uw bedrijf op de kaart te zetten. Geef uw klanten een pasfoto etui, pasfoto hoes of foto hoesje, allemaal full colour bedrukt met uw logo en adres.

Onze hoogwaardige pasfoto accessoires bieden niet alleen een stijlvolle bescherming voor hun waardevolle pasfoto's, maar dienen ook als een slimme marketingtool voor uw bedrijf. Door uw logo en adres op deze praktische items te laten drukken, blijft uw merk top-of-mind bij uw klanten.

Wanneer uw klanten hun pasfoto's veilig en georganiseerd bewaren in een door u verstrekt etui, hoes of hoesje, creëert u een positieve associatie met uw bedrijf. Telkens wanneer ze hun pasfoto's bekijken, zullen ze herinnerd worden aan uw attente gebaar en professionele dienstverlening.

Dit subtiele, maar effectieve marketinginstrument vergroot niet alleen de klanttevredenheid, maar zorgt er ook voor dat uw bedrijf de volgende keer weer in gedachten wordt gehouden. Maak van elke pasfoto een kans om uw bedrijf te promoten en klanten aan te trekken.

Kies voor de kracht van personalisatie en laat uw pasfoto etui, pasfoto hoes of foto hoesje bedrukken met uw unieke branding. Investeer in duurzame klantrelaties en vergroot uw naamsbekendheid met deze praktische en stijlvolle accessoires. Bestel vandaag nog contact met ons op om uw logo en adres op deze onmisbare items te laten stralen!