Aanbiedingen

Aanbiedingen

Kunststofdeal heeft deze maand weer een paar mooie aanbiedingen voor u op een rijtje gezet.
Zo kunt u kiezen uit bagage labels, koord voor badges, verstelbare perforator, A5 showtassen vervaardigt van milieuvriendelijk PP, showtas voor dikke inhoud, ringmappen in A6 formaat en voordelige A4 snelhechtmapjes zowel wit als gekleurd.
 1. Koord voor badges
  € 0,00 € 0,00
 2. PP snelhechtmappen A4
  € 0,00 € 0,00
 3. A6 PP ringmappen 2 rings 15 mm
  € 0,00 € 0,00
 4. Verstelbare aluminium perforator
  € 0,00 € 0,00

Bagage labels

De bagage labels met een afmeting van 55 x 230 mm worden bij een bestelling vanaf 1000 stuks voor €0,07 per stuk verkocht. Wij kunnen de verkoopprijs zo goedkoop neerzetten, omdat de gekleurde kofferlabels worden vervaardigd vanuit restantrollen. Hierdoor is het niet mogelijk om een eigen kleur te kiezen, indien u gebruik wilt maken van deze aanbieding.

Koord voor badges

Koord voor badges zijn praktisch om passen aan te bevestigen en om uw nek te dragen. Leverbaar in verschillende kleuren en klipsluitingen.

Verstelbare aluminium perforator

Deze stevige verstelbare aluminium perforator heeft een capaciteit van maximaal 30 vellen. De maximale ponsafstand van de perforator is 240 mm.

A5 showtassen vervaardigt van milieuvriendelijk PP

De 7-gaats perforatie A5 showtas is universeel geschikt voor zowel de 2-rings 80 mm hartafstand ringen en de 4-rings 45-64-45 mm hartafstand ringen.

Showtas voor dikke inhoud

De showtassenvoor dikke inhoud hebben 15 mm extra ruimte dan een normale hoes, maar passen nog steeds in A4 ringbanden. Zo kunt u bouwtekeningen alsnog beschermt in een A4 hoes met souffle bewaren.

Ringmappen, A6 formaat

De A6 ringmap vervaardigt van PP heeft een D-vorm mechaniek.
Het formaat van de voor- en achterzijde is 165 mm breed en 300 mm hoog.

A4 snelhechtmappen zowel wit als gekleurd

De snelhechtmappen hebben een gekleurde achterzijde en een matte transparante voorzijde. Tevens bevat de map een witte schrijfstrook over de hele hoogte. De snelhechtmap wordt geleverd inclusief plastic snelhecht mechaniek voor geperforeerd papier.