Eco Klemmap

Polypropyleen klemmappen uit ons gamma: Stevig en handig voor onderweg

Ontdek de veelzijdigheid en milieuvriendelijkheid van de duurzame polypropyleen klemmappen uit onze EcoLine collectie.
Deze solide mappen bieden niet alleen een handige manier om documenten bij elkaar te houden, maar dienen ook als praktische ondergrond voor het snel noteren van belangrijke informatie.
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 0,00 € 0,00
Prijs per stuk
Uitvoering Plano formaat Papierformaat
Klemmappen met uitsparing 480 x 315 mm A4Klemmappen voor in de reiswereld: Reisleiders, voortdurend onderweg met toeristen, vinden in onze milieuvriendelijke klemmappen de perfecte metgezel. Speciaal ontworpen om documenten georganiseerd te houden en tegelijkertijd een stevige ondergrond te bieden voor snelle notities, maken ze essentieel voor elke reisleider.

Klemmappen voor in de medische wereld: In de hectische wereld van de medische zorg bieden onze duurzame klemmappen waardevolle ondersteuning. Verzorgend personeel, altijd in beweging, kan belangrijke informatie noteren terwijl ze van patiënt naar patiënt gaan, en dit alles met respect voor het milieu.

Klemmappen voor op het kantoor: Op kantoor is mobiliteit vaak vereist en onze milieuvriendelijke klemmap is de ideale metgezel voor medewerkers die zich van de ene naar de andere plek begeven. Of het nu gaat om overleg bij een machine, apparaat of collega: de klemmap biedt een handige, lichte en solide ondergrond om belangrijke informatie te noteren, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere werkplek.