Doosringband met schrijfblad

Doosringband met schrijfblad

Onze doosringband, gemaakt van duurzaam polypropyleen, biedt niet alleen een solide constructie, maar ook veelzijdigheid in gebruik. Met een indrukwekkende vulcapaciteit van 8 mm is deze doosringband de ideale opberg box voor het organiseren van uw belangrijke documenten, rapporten en presentaties.

Wat deze doosringband echt onderscheidt, is het 25 mm mechaniek met vier ringen. Bovenop de 8 mm vulcapaciteit kunt u nog eens 15 mm extra papier monteren, waardoor u nog meer documenten kunt toevoegen. En laten we het schrijfblad niet vergeten! Dankzij het multifunctionele schrijfblad kunt u gemakkelijk en efficiënt uw teksten noteren, aantekeningen maken of ideeën uitwerken zonder dat deze doordrukken op het papier. Dit schrijfblad staat altijd paraat om u te ondersteunen bij uw werkzaamheden.

Alles 100% in eigen huis geproduceerd zowel bedrukt als onbedrukt, iedere variatie op dit product is mogelijk.

Kortom, met deze doosringband inclusief schrijfblad bent u verzekerd van een praktische en professionele oplossing voor al uw documentatiebehoeften. Ontdek vandaag nog de vele voordelen en mogelijkheden die deze innovatieve ringband te bieden heeft!
Beschikbaarheid: Op voorraad
ca. 5 werkdagen
€ 0,00 € 0,00
Prijs per stuk